O nás

Zásady zpracování osobních údajů

Všichni v Klasek Tea považujeme osobní údaje za velmi citlivé informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme, přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. V případě dotazů nás, prosím, kontaktujte.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je:
Daniel Klásek
Přístavní 1273/ 28
170 00 Praha 7

Tel.: +420 777 052 974
E-mail: info@darjeeling.cz
IČ: 73506591
DIČ: CZ7405291245
Právnická osoba Daniel Klásek je zapsána v živnostenském rejstříku.

Kontakt na osobu zodpovědnou za ochranu osobních údajů:
Veronika Hokovská
Telefon: +420 777 052 970
E-mail: manager@darjeeling.cz

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

·        vyřízení objednávky

·        vyřízení reklamace

·        zodpovězení vašich dotazů na naše kontaktní centrum

·        informace o novinkách, článcích, akcích

 

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

·        Jméno, příjmení

·        Adresa pro zasílání objednaného zboží

·        Fakturační adresa

·        Telefonní číslo

·        E-mailová adresa

·        Historie nákupů

·        Historie navštívených stránek na webu

·        Historie aktivit v e-mailových kampaních

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou pro nás nedotknutelné a nikomu je neprodáme! Abychom vám mohli posílat aktuální přehledy dění a novinky, používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem cíleného oslovení a pro zlepšení kvality našich služeb. Najdete je v tabulce níže.

NázevZeměÚčel zpracování
Google
 
USAnalýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
Česká poštaCZExpedice objednávek
Uloženka.czCZExpedice objednávek
Mail ChimpUSRozesílání newsletteru
Fio bankaCZOn-line platba kartou
PaypalUSOn-line platba Paypal
FacebookUSCílené nabídky a pozvánky, pokud vlastníte FB účet a jste našimi fanoušky

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

Účel zpracováníDoba uložení osobních údajů
Vyřízení objednávkyNejdéle 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl daňový doklad vystaven
Vyřízení reklamaceNejdéle 5 let od ukončení reklamačního řízení
Dotaz z kontaktního centraNejdéle 60 dnů od zodpovězení dotazu
Cílená nabídka zboží a služebNejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu
Marketingové akceNejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

Google Analytics

Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. Kompletní informace o zpracování vašich osobních údajů najdete zde: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

·        získat opis vašich osobních údajů – napište a my vám pošleme, jaká data o vás máme,

·        opravit vaše osobní údaje – osobní údaje můžete opravit po přihlášení do vašeho účtu (pokud jste se registrovali), případně nám napište, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,

·        vymazat vaše osobní údaje – pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, napište nám, prosím,

·        omezit zpracování vašich osobních údajů - pokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, dejte nám vědět, my to zařídíme,

·        odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, napište nám, prosím.

·        vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů, kontaktujte nás, prosím.

·        podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu)

Profilování a automatizované zpracování

Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování vašich osobních údajů.

Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

·        NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

·        Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

·        Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017

 

Děkujeme Vám za přízeň!

Váš tým z Klasek Tea